Julklappsinsamling till barnfamiljer i utsatthet

Var med och skänk en julklapp i årets julklappsinsamling på Gothia Towers! Årets insamling går till behövande barnfamiljer i Göteborg.

Alla familjer i Göteborg har inte råd eller möjlighet att köpa julklappar. Därför arrangerar vi även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers för att tillsammans ge fler familjer som lever i utsatthet möjligheten att få en god jul, med julklappar. På förhand vill vi säga ett stort tack till dig som är med och bidrar till årets julklappsinsamling! ♥ 

//HUR GÖR JAG OM JAG VILL GE EN JULKLAPP?//
Julklapparna samlas in i julklappslådan som står i lobbyn på Gothia Towers mellan den 17 november och 10 december. Vi vill att din julklapp är ny och oinslagen och att den passar barn och ungdomar mellan 0-15 år. Att julklapparna är oinslagna gör det möjligt för oss att ge rätt julklapp till rätt ålder vid utdelningen sedan.  
 
//VEM FÅR MIN JULKLAPP?//
Julklapparna delas ut till våra egna verksamheter och till utsatta barnfamiljer i och runt om Göteborg, via ett 30-tal olika föreningar, församlingar och organisationer. 

//HUR ANSÖKER JAG OM JULKLAPPAR?//
All administration kring utdelning av julklappar hanteras av Joachim Lundell - joachim.lundell@raddningsmissionen.se  
 
//HÄLSNING FRÅN GOTHIA TOWERS//
– Det känns viktigt för oss att kunna bidra till Räddningsmissionens arbete för socialt utsatta. Just julen är en tid då vi med enkla medel tillsammans kan skapa en hållbar jul för många fler. Julklappar strömmar in från alla – och vi är så tacksamma att alla tar sig tid att komma hit och lämna en gåva. Förra året blev det 6 000 julklappar och 60 000 kr i julklappsgåva via swish till Räddningsmissionen, säger Lena Kallevik, Director of Creative Events på Gothia Towers. 

Dela gärna och sprid evenemanget till ditt nätverk: https://www.facebook.com/events/140520883372407/ 

//FÖR FRÅGOR OCH INFORMATION//
Kontakta Joachim Lundell
joachim.lundell@raddningsmissionen.se