Julkonsert med Hjärta

Varmt välkommen till en Julkonsert då vi får lyssna till toner från hjärtat - och för hjärtat. Vi hoppas på en stämningsfull kväll där vi får lyssna kören Caleido och brassbandet Windcorp Brass Band. Allt från klassisk stämningsfull julmusik, svängiga körarrangemang och brass av yttersta klass! Vi kommer också höra berättelser och sånger med deltagare och personal från Göteborgs Räddningsmissions arbete. Julkonserten äger rum den 17 december kl 17:00 & 19:30 i Carl Johans kyrka. Konserten har fri entré och alla är välkomna! Vi kommer istället under kvällen göra en insamling till förmån för Räddningsmissionens arbete med socialt utsatta människor i Göteborg.

//MEDVERKANDE// CALEIDO består av ett 15-tal sångare och körens repertoar sträcker sig över psalm, visa, gospel, a cappella, jazz och folkmusik. Caleido ha samarbetat med artister som Peter Jöback, Frida Örhn, Josh Groban, Åsa Fång, Stefan Andersson m fl, både vid konserter och TV-produktioner.

 

WINDCORP BRASS BAND bildades i Göteborg 2005 och består av proffsmusiker, lärare och skickliga amatörer. De är ansedda som ett av Sveriges absolut bästa brassband och har bl a blivit svenska mästare hela 8 gånger och även tävlat utomlands vi ett flertal tillfällen. Yngve Nordström dirigerar Windcorp Brass Band under julkonserten.

Varmt välkommen och var med och gör Göteborg lite varmare!

Dölj text när puff visas i slideshow: 
display-none