Bli en Månads-Hjälte

 

Var med och gör skillnad varje månad!

Tillsammans gör vi Göteborg till en varmare stad där alla får plats och kan leva ett värdigt liv. Gå med i vårt gäng av Månads-Hjältar och anmäl dig för en löpande SMS-gåva. En månadsgåva om 40 kr betyder jättemycket och gör det möjligt för oss att möta & hjälpa fler människor som behöver det.SMS:a ”ACTION” till 729 01

Så skänker du 40 kr en gång i månaden till vårt sociala arbete bland hemlösa och utsatta människor i Göteborg. Du väljer själv att avsluta ditt månadsgivande när du vill.


 

Kommer pengarna verkligen fram när jag ger?

Vi kan kort och gott svara på den frågan med ett JA! Vi garanterar att pengarna når fram! Vi är en insamlingsorganisation som är helt beroende av gåvor för att vissa delar av vårt arbete skall fungera och finnas till. Varje insamlad krona är viktig för oss. Vi vet och ser till att den i praktiken gör stor skillnad för någon annan. Gåvomedel gör det möjligt för oss att driva Vasagatans Café för hemlösa, Öppna förskolan för romska barn, Fältteamet som jobbar uppsökande på Göteborgs gator och vår verksamhet Solrosen som ger stöd till föräldrar som har en förälder i fängelse.

Tack för att du bryr dig!

Tack för att du är med och gör Göteborg till en varmare stad där alla får plats och kan leva ett värdigt liv.