Företagsutmaningen - en nyhet i årets Fiskebäckslopp

Den 6 juni 2018 går fjärde upplagan av löpartävlingen Fiskebäcksloppet – tre hamnar. En nyhet för i år är att ni som är företag eller arbetsgrupp har möjlighet att springa som ett lag till förmån för Göteborgs Räddningsmissions sociala arbete.

Fiskebäcksloppet – tre hamnar är tävlingen där löparna springer för andra – startavgiften går oavkortat till Göteborgs Räddningsmissions sociala arbete i Göteborg. Under loppet springer löparna genom tre hamnar: Fiskebäck, Önnered och Hinsholmen. Löparfesten kombinerar en vacker och havsnära bana med att samtidigt hjälpa de mest utsatta i vår stad. Under de första tre åren har vi totalt samlat in över 900 000 kronor till Räddningsmissionen och förra året stod ca 1200 löpare på startlinjen. 

Vi vill vara del av den hälsofrämjande utvecklingen som är oerhört viktig i vårt samhälle idag. Att sätta upp tydliga mål tillsammans med vänner eller kollegor är ett sätt att motivera till rörelse och hållbar hälsa. Ett fantastiskt sådant mål menar vi att Fiskebäcksloppet - tre hamnar kan vara. Det är ett lopp som passar såväl den erfarne löparen som nybörjaren som vill komma igång med löpningen. I år har ni som företag eller arbetsgrupp möjlighet att köpa startplatser i paketform. Tanken är att ni på så sätt både stödjer insamlingen och även skapar en möjlighet för kollegor att komma igång med träningen. Ni kommer få en fantastisk löparupplevelse tillsammans! För att peppa lite extra så kommer vi även att lotta ut fina priser från våra sponsorer till några av de anmälda företagen. 

Företagsutmaning 2018:

Paket 1: 5 startplatser 1500 kr
Paket 2: 10 startplatser 3000 kr
Paket 3: 20 startplatser 6000 kr

Hur anmäler vi oss?

Maila till admin@fiskebacksloppet.seoch ange vilket paket ditt företag är intresserat av så får ni vidare information om tillvägagångsätt vid anmälan. 

Mer information?

Allt information kring löparfesten hittar du på www.fiskebacksloppet.se