Spring fiskebäcksloppet till förmån för barn i utsatta livssituationer!

Den 6 juni 2018 är det dags för fjärde upplagan av Fiskebäcksloppet – Tre hamnar. Det unika med detta loppet är att man springer för andra – startavgiften går oavkortat till Räddningsmissionens sociala arbete i Göteborg. De tre första åren har vi totalt samlat in 900.000 kr till Räddningsmissionens arbete och detta året räknar vi med att spränga miljonvallen – med råge!

Fiskebäcksloppet – Tre hamnar går i en kuperad och naturskön omgivning där man under tävlingen får se och uppleva tre hamnar – Önnered, Hinsholmen och Fiskebäck. Det blir alltså en löparfest där man kombinerar en vacker och havsnära bana med att samtidigt hjälpa de mest utsatta i vår stad. Detta gör denna löparfest unik och vi hoppas att det ska locka både motionärer och elitlöpare.

// TID OCH PLATS //

6 juni 2018. 
Start och mål där kringarrangemang kommer finnas är förlagt till Sjöbacka i Fiskebäck.

// FÖR VEM? //

Du väljer själv om du springer, joggar eller går. Bansträckningen på 10 km går genom tre hamnar: Fiskebäck, Önnered och Hinsholmen. För barnen finns en 2 km bana och för de yngsta ett knattelopp på några 100 meter. För dig som hellre går finns möjlighet att ställa upp i en promenadklass.

// VART GÅR PENGARNA? //

Hela anmälningsavgiften för loppet går oavkortat till vårt arbete med barn och ungdomar i svåra livssituationer i Göteborg.

// FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN //

www.fiskebacksloppet.se