MatRätt på Wieselgrensplatsen är invigt!

21 mars, 2024

Igår fick vi äntligen klippa bandet, öppna dörrarna och välkomna alla våra härliga kunder in i vår helt nya, fina butik på Wieselgrensplatsen! Invigningen bjöd på både musik, allsång, tal, skratt och tacksamhet.

Vi är så otroligt glada över att nu stå här med ytterligare en MatRättsbutik där vi har möjlighet att möta de behov som finns i vårt samhälle. Ett stort TACK vill vi ge till alla som varit med och bidragit och som gjort det här möjligt - medarbetare, volontärer, samarbetspartners. Ett extra stort tack till Willys för ert stora engagemang och bidrag till den nya butiken.

Butiken kommer vara öppen varje vardag från klockan 12 för medlemmar med bokad tid, och för vem som helst från klockan 14. Varmt välkommen att komma in och säga hej och handla mat!


Hitta till MatRätt på Wieselgrensplatsen

Adress: Nordanvindsgatan 2

Ta dig hit kollektivt: Till vår butik på Wieselgrensplatsen tar du dig smidigt med både buss och spårvagn till hållplats Wieselgrensplatsen. 

  • Spårvagn linje 5, 6 och 10. Promenera ca 5 minuter. 
  • Buss linje 25, 35, 37. Promenera ca 5 minuter. 

 

MatRätt är en social supermarket som säljer funktionellt livsmedelssvinn och erbjuder arbetsträningsplatser för människor som vill närma sig arbetslivet. 

Läs mer om MatRätt

Socialt företagande MatRätt MatRätt